Kennismaken

Caroline Vissers

Als gedreven bedrijfspsycholoog (K.U. Leuven, 2005) ben ik erg begaan met “het juiste talent op de juiste plaats” in een organisatie. Een carrièrestart in rekrutering lag dan ook voor de hand. En de rekruteringsmicrobe heeft me sindsdien nooit meer losgelaten…

Na een kleine 10 jaar in rekrutering te hebben gewerkt (zowel bij een direct search bureau als intern in een bedrijf) richtte ik CurVita op in 2013. Op een authentieke manier streef ik steeds een optimale match na tussen de vraag van de klant en de talenten en competenties van de kandidaat.

Integriteit draag ik hierbij hoog in het vaandel. De kans moet oprecht een mooie kans zijn voor iemand, en een persoon moet oprecht passen in een bedrijf… anders pas ik. Wanneer de juiste match gerealiseerd is, haal ik hier persoonlijk veel voldoening uit. Die tevredenheid bij opdrachtgever en kandidaat: daar doe ik het elke dag opnieuw met heel veel enthousiasme voor!

0496/56.89.54
caroline.vissers@curvita.be

Liesbeth Geys

‘Succes is niet de sleutel tot geluk, geluk is de sleutel tot succes.’ Een quote die perfect weergeeft wat me drijft in mijn eigen job als recruiter: professionele tevredenheid van een kandidaat verenigen met de ambities en noden van onze klanten.

10 Jaar geleden maakte ik een loopbaanswitch richting HR en schoolde ik me bij d.m.v. een postgraduaat Rekrutering, Search en Selectie (K.U.L./Thomas More, 2014). Een keuze die me absoluut gelukkiger heeft gemaakt.

Tijd investeren in mijn gesprekspartner, proactief omgaan met de zoektocht naar talent en samen een succesverhaal creëren, daar sta ik ’s ochtends met plezier voor op! In mijn job vind ik het belangrijk trouw te blijven aan mezelf. Je mag je dan ook verwachten aan een no nonsense, efficiënte en betrokken recruiter.

0483/63.79.70
liesbeth.geys@curvita.be