Super User

Super User

Aliquam erat volutpat. Proin euismod laoreet feugiat. In pharetra nulla ut ipsum sodales non tempus quam condimentum. Duis consequat sollicitudin sapien, sit amet ultricies est elementum ac. Aliquam erat volutpat. Phasellus in mollis augue.

Website URL: http://www.youjoomla.com

BEDRIJF

Onze klant biedt communicatieoplossingen voor post- en pakjesverwerking, verzenddiensten, en digitale communicatie van kantoren. In een persoonlijk gesprek vertellen we je meer over het bedrijf.

Voor hen zijn we op zoek naar een Nederlandse Telemarketeer (m/v) die vanuit het kantoor in het Brusselse de Nederlandse markt bewerkt.

FUNCTIE

Het doel van je functie is om kwalitatieve leads te genereren voor de verkoopsafdeling. Je belt hiervoor bedrijven in heel Nederland. Je voert gesprekken met prospects om hen warm te maken voor een brede waaier aan technologische producten en communicatieoplossingen. Op basis van de afspraken die je regelt kunnen de accountmanagers de baan op. Daarnaast bel je ook bestaande klanten om te zoeken naar hoe het productgamma hen verder kan ondersteunen. Ook oude klanten probeer je telefonisch terug te winnen.

Hierbij voer je een nauwgezette ‘leads’-administratie via het CRM-systeem. Je werkt dit systeem accuraat bij en bewaakt zo de kwaliteit van de ingevoerde data. Voor deze functie spreken we duidelijke targets af over het aantal gesprekken, leads en verkoopcijfers. Hierover rapporteer je dan ook.

Tot slot assisteer je bij het maken en publiceren van direct mail en andere marketingcommunicatie.

PROFIEL

Als telemarketeer heb je bij voorkeur al relevante ervaring (+2 jaar) in een B2B-sales omgeving. Je weet hoe je leads kan genereren en hebt hiertoe de juiste telefonische en communicatieve vaardigheden. Je focust je steeds op de klant maar bent niettemin resultaatgericht en vastberaden. Je bent ambitieus in het behalen van je targets en betrouwbaar in het voeren van de bijhorende administratie. Door je enthousiasme ben je een aangename teamspeler.
Uiteraard ben je vertrouwd met courante software als Microsoft Office en CRM.
Nederlands is je moedertaal, idealiter heb je ook een Nederlands accent.

AANBOD

Onze klant is een groeiende organisatie met een prettige en constructieve werksfeer. Het bedrijf biedt je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in een enthousiast en goed draaiend marketingteam. Deze functie kent bovendien reële doorgroeimogelijkheden.
Je competitief salaris wordt aangevuld met een aantrekkelijk bonussysteem.

INTERESSE?

Stuur uw CV en motivatiebrief naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel voor meer info naar 0496/56.89.54.

Je mag rekenen op een spoedige en discrete behandeling van je kandidatuur.

BEDRIJF

Onze klant biedt communicatieoplossingen voor post- en pakjesverwerking, verzenddiensten, en digitale communicatie. In een persoonlijk gesprek vertellen we je meer over het bedrijf.  Momenteel zijn zij op zoek naar een Fulltime Key Account Manager voor de regio Limburg en Antwerpen (m/v).

FUNCTIE

In deze functie bied je procesgerichte oplossingen aan klanten aan. Je bent verantwoordelijk voor het genereren van totaaloplossingen in communicatiestromen binnen het (voornamelijk) KMO-segment. Je analyseert bedrijfsprocessen en zorgt voor passende communicatie-oplossingen. Hierbij maak je gebruik van de verstrekte bedrijfsgegevens en bereid je een plan van aanpak op maat van de klant voor. 
Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het maken van een accountplan, beheer je de klantenportfolio op een proactieve manier en introduceer je een breed assortiment van software -en hardware oplossingen. Uiteraard kan je regelmatig de nodige productopleidingen en trainingen volgen.
Verder werk je proactief samen met het salesteam om de marktbenadering en interne processen te verbeteren. Zo rapporteer je voor deze functie aan salesmanager en werk je nauw samen met de overige accountmanagers, sales support en de serviceafdeling.

 

PROFIEL

Bij voorkeur beschik je over een bachelordiploma en heb je al commerciële ervaring in een B2B-omgeving, met KMO’s. Je hebt een sterk analytisch vermogen. Je doorziet bijvoorbeeld snel bedrijfsprocessen. Je hebt interesse in technische producten en systemen. Een goede kennis van de softwaremarkt is een plus.
Je bent zowel mondeling als schriftelijk sterk, zo breng je vlot presentaties. Je bent ondernemend en zit boordevol initiatief. Je focus ligt bij het resultaat. Je werkt zelfstandig en kan dus op een proactieve manier je werk autonoom organiseren.
Je bent gefascineerd door het uitbouwen van commerciële contacten en netwerken. Klangerichtheid en klantvriendelijkheid draag je hoog in het vaandel. Als gedreven verkoper, wil je je steeds commercieel bewijzen en blijf je je ontwikkelen in een snel veranderende markt.

 

AANBOD

Onze klant is een groeiende organisatie met een prettige en constructieve werksfeer. Het bedrijf biedt je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in een goed draaiend team. Deze functie kent bovendien reële doorgroeimogelijkheden. Zo combineert dit bedrijf de positieve, doelgerichte vibe van een KMO met de omkadering naar opleidingen etc van een multinationaal bedrijf.
Je competitief salarispakket wordt aangevuld met onder meer een bedrijfswagen en aantrekkelijk bonussysteem. Bovendien ken je veel flexibiliteit, je wordt slechts een dag per week in het kantoor in Zaventem verwacht. De overige dagen werk je vanuit home office.

 

INTERESSE?

Stuur uw CV en motivatiebrief naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel voor meer info naar 0496/56.89.54.

Je mag rekenen op een spoedige en discrete behandeling van je kandidatuur.

BEDRIJF

Voor een bedrijf in Zaventem, dat marktleider is in zijn segment, zoeken wij op vandaag een Digital Marketing & Events Professional. 

FUNCTIE

Als Digital Marketing & Events Manager beheer je de ontwikkeling en implementatie van communicatie -en digital marketing programma’s voor de volledige BeNeLux regio. Je bepaalt mee de SEO-strategie van de website. Je evalueert op geregelde basis de SEA-campagnes en doet aanbevelingen voor effectievere campagnes. Je waakt erover dat deze campagnes in dezelfde lijn liggen als de overige communicatie. Je onderhoudt tevens de communicatie op de globale website en op social media. Via direct mail-acties, PR en gerichte advertising tracht je de verkoop te boosten, nieuwe klanten aan te werven of leads te genereren. Verder word je nauw betrokken bij de organisatie van corporate events en conferenties. 
 

PROFIEL

Je beschikt minstens over een bachelordiploma in marketing en bij voorkeur eveneens over een extra opleiding in digitale communicatie. Je deed reeds een aantal jaren ervaring op in een soortgelijke functie (hetzij bij een agentschap hetzij intern in een bedrijf). Je kent goed je weg in web analytics, SEO, PPC, social media en email marketing. Je hebt sterke communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk en beschikt over een goede talenkennis (Nl/ Fr/ Eng). Je kan zowel zelfstandig als in team werken, en neemt graag initiatief. Je kan goed omgaan met deadlines en kan op meerdere projecten tegelijkertijd werken. Je legt vlot contacten, zowel intern als buiten het bedrijf.

AANBOD

Een mooie functie met ruimte om initiatief te nemen, met zowel een technische als inhoudelijke component. Een aangename en dynamische werksfeer binnen een goed omkaderde organisatie. De mogelijkheid om jezelf te ontplooien op professioneel vlak. Een interessant salarispakket volgens ervaring en competenties. 

 
INTERESSE?

Contacteer Caroline Vissers: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of 0496/56.89.54.

Je mag rekenen op een vlotte en discrete behandeling van je kandidatuur.