Super User

Super User

Aliquam erat volutpat. Proin euismod laoreet feugiat. In pharetra nulla ut ipsum sodales non tempus quam condimentum. Duis consequat sollicitudin sapien, sit amet ultricies est elementum ac. Aliquam erat volutpat. Phasellus in mollis augue.

Website URL: http://www.youjoomla.com

BEDRIJF

Onze klant is een ambitieuze KMO uit de Noorderkempen. De firma is actief in de ontwikkeling en de productie van waterreinigingssystemen. 

 

FUNCTIE

Als Elektromechanisch Ingenieur / Ontwerper ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, het uitzetten van de technische details en het ontwikkelen van de verschillende (elektrische/elektromechanische/elektronische) installaties in het assortiment. Je treft alle voorbereidingen voor de productieafdeling en volgt het proces op. Tenslotte evalueer je de werking van het eindproduct en optimaliseer je waar nodig. Dit alles gebeurt in nauwe samenwerking met de bedrijfsleider, de technische afdeling en de productiearbeiders.

 

PROFIEL

Je beschikt over een hogere opleiding (bvb. bachelor elektromechanica, industrieel ingenieur) en functioneert vandaag als ontwerper/productontwikkelaar binnen een technische omgeving (bij voorkeur bouw/watersector).

Je bent een ervaren Autocad (2D-3D) gebruiker en hebt kennis over de ontwikkelingsflow van een product.

Je weet het overzicht te bewaren, bent analytisch aangelegd en zorgt voor een goede opvolging van je projecten.  Je bent communicatief en werkt vlot samen met uiteenlopende partijen.


AANBOD

Deze functie biedt je een gevarieerde jobinhoud in een plezierige werksfeer. Groei wordt gestimuleerd door middel van opleidingen.
Je mag rekenen op een interessant salarispakket met inbegrip van een bedrijfswagen, gsm, laptop, maaltijdcheques en hospitalisatieverzekering.

 

INTERESSE?

Stuur je CV naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel voor meer info naar 0496/56 89 54.

Je mag rekenen op een spoedige en discrete behandeling van je kandidatuur.

 

BEDRIJF

Onze klant is leverancier van goederen, diensten en oplossingen voor MRO (Maintenance, Repair en Operations) voor industriële toepassingen.

FUNCTIE

Momenteel zijn wij voor hen op zoek naar een Business Manager “Tools & Fasteners”. Een functie met nationale bevoegdheid (geen vaste standplaats).
Als Business Manager draag je de commerciële eindverantwoordelijkheid van de toegewezen business portefeuille. Vanuit deze centrale functie in de organisatie sta je in voor de ontwikkeling van de toegewezen business en ben je de spilfiguur tussen de interne afdelingen sales en materiaal management enerzijds en de externe leveranciers anderzijds.
Je stelt een lange termijn business plan op dat rekening houdt met de noden van de klanten, de markttendensen en -ontwikkelingen. Je beheert het volledige product -en dienstenassortiment, dit op vlak van breedte en keuze van het assortiment en diens leveranciers en gekoppeld aan het rendement en de rotatie van het assortiment en de diensten. Je initieert bovendien de (product)marketingplanning in nauw overleg met de interne salesorganisatie en de leveranciers. Tot slot geef je voor jouw business verantwoordelijkheid de juiste richting aan de sales organisatie.
Kortom, je staat garant voor de korte en lange termijn rentabiliteit van de business “Tools & Fasteners” en je stuurt (pro)actief bij waar nodig.
Je rapporteert aan de Sales & Marketing Director.


PROFIEL

Bij voorkeur behaalde je een hoger diploma in een aanverwante richting en beschik je over een aantal jaren sales ervaring. Ervaring met de producten is aangewezen. Bovendien heb je ervaring met het indirect aansturen van een team in een matrixorganisatie. Product Marketing is jou niet vreemd. Je drukt je goed uit in beide landstalen (Nl/Fr).
Voor deze functie zoeken wij een ondernemer, iemand die opportuniteiten en trends in de markt ziet en weet om te zetten in business plannen, met bijhorende doelstellingen en acties voor de sales mensen, die je zelf niet rechtstreeks aanstuurt maar wel continu weet te motiveren en stimuleren. Analytische vaardigheden zijn dus nodig in deze rol, net als het vermogen om strategisch te denken. Tot slot ben je inspirerend en gepassioneerd.

 

AANBOD

Een voltijds contract van onbepaalde duur binnen een zeer sterke groep, marktleider in volle expansie. Het professionalisme van een multinational en de warme charme van een KMO.
Een aantrekkelijk salarispakket inclusief bedrijfswagen en extralegale voordelen.
Een verantwoordelijke functie waarbij je de kans krijgt om écht te ondernemen binnen een productgamma dat jou volledig ligt.

 

INTERESSE?

Stuur uw CV naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , of bel voor meer info naar 0483/63.79.70.
Voor deze functie wordt een assessment center voorzien.
Je mag rekenen op een spoedige en discrete behandeling van je kandidatuur.

 

 

BEDRIJF

Onze klant is een bouwbedrijf dat deel uitmaakt van een grotere holding.  Ze zijn gevestigd in Antwerpen en gespecialiseerd in de bouw van woon -en zorgprojecten.

Om hun verdere groei mogelijk te maken, zoeken zij momenteel een BIM-Modelleur (m/v).

 

FUNCTIE

Als BIM-modelleur sta je in voor de engineering van voornamelijk woon-en zorgprojecten en andere levensloopgerichte woonvormen. Je ontwerpt 3D-modellen voor het bouwproject en maakt gedetailleerde uitvoeringsplannen in Revit.  Je zoekt naar alternatieven qua materialen en methoden en werkt deze 3D uit. Je maakt deel uit van een dynamisch team van ingenieurs en leert echt virtueel bouwen.

 

PROFIEL

* Je behaalde het diploma van Industrieel Ingenieur Bouwkunde.
* Je hebt een sterke interesse in 3D-modelleren en engineering. 
* Je beschikt over een sterke verantwoordelijkheidszin. 
* Tot slot kan je zowel zelfstandig als in team werken en werk je nauwkeurig en gedetailleerd.

  

AANBOD

* Een uitdagende functie waarbij je met virtueel bouwen en engineering kan bezig zijn.
* Gebruik van innovatieve programma's (Revit) bij een bedrijf dat op dit vlak veruit voorloper is in de markt.
* Een dynamisch en jong ingenieursteam met een goede werksfeer.
* Aantrekkelijk salarispakket.

 

INTERESSE?

Stuur je CV naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel voor meer info naar 0496/56.89.54.

Je mag rekenen op een spoedige en discrete behandeling van je kandidatuur.