Super User

Super User

Aliquam erat volutpat. Proin euismod laoreet feugiat. In pharetra nulla ut ipsum sodales non tempus quam condimentum. Duis consequat sollicitudin sapien, sit amet ultricies est elementum ac. Aliquam erat volutpat. Phasellus in mollis augue.

Website URL: http://www.youjoomla.com

BEDRIJF

Onze klant is een transportbedrijf uit Oost-Vlaanderen.

 

FUNCTIE

Als Operationeel Transport Manager ben je verantwoordelijk voor de transportafdeling die bestaat uit een planningsteam en een honderdtal chauffeurs. Je werkt KPI’s en acties ter verbetering uit en waakt zo over het rendement, de kwaliteit, de efficiëntie en de klantentevredenheid binnen de afdeling. Je coacht het planningsteam in het optimaal en kostenefficiënt inplannen van ritten naar en van de klant, chauffeurs, goederen en vrachtwagens, en je begeleidt je medewerkers in het behalen van de vooropgestelde resultaten.  Met een aantal grotere klanten voer je maandelijks operationele meetings.

 

PROFIEL

Je bent een expert in transportplanning en kan vanuit jouw ervaring en expertise anderen coachen en inspireren. Bij voorkeur beschik je over een eerste leidinggevende ervaring. Je denkt in termen van oplossingen en verbeteringen en je kan in een stresserende situatie en onder tijdsdruk de juiste beslissingen nemen. Vanuit een natuurlijk charisma en positieve uitstraling krijg je anderen vlot mee. Je kan goed het overzicht bewaren in complexe situaties en beschikt over een sterke hands-on mentaliteit.

 

AANBOD

Een contract van onbepaalde duur met aantrekkelijk salarispakket, bedrijfswagen en extralegale voordelen. Een bedrijf met een familiale, no-nonsense cultuur. Een sterke naam in de markt. Veel oog voor innovatie en ruimte voor initiatief.

 

INTERESSE?

Stuur uw CV naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel voor meer info naar 0496/56.89.54

Je mag rekenen op een spoedige en discrete behandeling van je kandidatuur.

BEDRIJF

Onze klant is een aannemer klasse 8 uit Antwerpen. Op dit moment zoeken zij een Budget Controller Werven.

 

FUNCTIE

Als Budgetcontroller Werven ben je -samen met de projectleider - verantwoordelijk voor de budgetopvolging van bouwprojecten die aan jou worden toegewezen, en dit vanaf de ondertekening van het contract tot aan de oplevering. Je beheert de opvolging van de contracten van de onderaannemers en leveranciers. Je volgt deze op en controleert ze op volledigheid en marktconformiteit. Je stemt de contracten af met het projectbudget en vergelijkt het budget nauwgezet met de gerealiseerde omzetten. Dit budget beheer je binnen het bestaande ERP-pakket. Door geregeld een bezoek te brengen aan de werven kan je de risico’s van de uitvoering met betrekking tot de projectbudgetten beter inschatten. Je doet voorstellen aan de projectleiding met betrekking tot bijsturing in kosten en omzet. Samen met de projectleiding, technische en financiële directie actualiseer je op geregelde basis het projectresultaat.

 

PROFIEL

Je beschikt over een masterdiploma in een technische (bijv. Burg. of Ind. Ing. bouwkunde) of een bedrijfseconomische richting (bijv. Handelsingenieur/ TEW). Enige ervaring in een soortgelijke functie is een pluspunt; ervaring vanuit de uitvoering of als calculator eveneens. Verbeteringen formuleren aan administratieve processen is voor jou een tweede natuur. Je kan nauwkeurig werken onder stress en tijdsdruk. Je bent analytisch sterk en slaagt erin om het overzicht te bewaren in complexe situaties. Tegelijk heb je een goed oog voor detail en werk je met het resultaat duidelijk voor ogen. Je communiceert helder en transparant met je gesprekspartners.

 

AANBOD

Een boeiende functie bij een klasse 8-aannemer met een sterke reputatie in de markt.
Interne groeimogelijkheden.
Aantrekkelijk loonpakket met bedrijfswagen, glijdende werkuren, mogelijkheid tot 4/5e tewerkstelling.

 

INTERESSE?

Stuur uw CV naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel voor meer info naar 0496/56.89.54

Je mag rekenen op een spoedige en discrete behandeling van je kandidatuur.

BEDRIJF

Onze klant biedt communicatieoplossingen voor post- en pakjesverwerking, verzenddiensten, en digitale communicatie van kantoren. In een persoonlijk gesprek vertellen we je meer over het bedrijf.

Voor hen zijn we op zoek naar een Nederlandse Telemarketeer (m/v) die vanuit het kantoor in het Brusselse de Nederlandse markt bewerkt.

FUNCTIE

Het doel van je functie is om kwalitatieve leads te genereren voor de verkoopsafdeling. Je belt hiervoor bedrijven in heel Nederland. Je voert gesprekken met prospects om hen warm te maken voor een brede waaier aan technologische producten en communicatieoplossingen. Op basis van de afspraken die je regelt kunnen de accountmanagers de baan op. Daarnaast bel je ook bestaande klanten om te zoeken naar hoe het productgamma hen verder kan ondersteunen. Ook oude klanten probeer je telefonisch terug te winnen.

Hierbij voer je een nauwgezette ‘leads’-administratie via het CRM-systeem. Je werkt dit systeem accuraat bij en bewaakt zo de kwaliteit van de ingevoerde data. Voor deze functie spreken we duidelijke targets af over het aantal gesprekken, leads en verkoopcijfers. Hierover rapporteer je dan ook.

Tot slot assisteer je bij het maken en publiceren van direct mail en andere marketingcommunicatie.

PROFIEL

Als telemarketeer heb je bij voorkeur al relevante ervaring (+2 jaar) in een B2B-sales omgeving. Je weet hoe je leads kan genereren en hebt hiertoe de juiste telefonische en communicatieve vaardigheden. Je focust je steeds op de klant maar bent niettemin resultaatgericht en vastberaden. Je bent ambitieus in het behalen van je targets en betrouwbaar in het voeren van de bijhorende administratie. Door je enthousiasme ben je een aangename teamspeler.
Uiteraard ben je vertrouwd met courante software als Microsoft Office en CRM.
Nederlands is je moedertaal, idealiter heb je ook een Nederlands accent.

AANBOD

Onze klant is een groeiende organisatie met een prettige en constructieve werksfeer. Het bedrijf biedt je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in een enthousiast en goed draaiend marketingteam. Deze functie kent bovendien reële doorgroeimogelijkheden.
Je competitief salaris wordt aangevuld met een aantrekkelijk bonussysteem.

INTERESSE?

Stuur uw CV en motivatiebrief naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel voor meer info naar 0496/56.89.54.

Je mag rekenen op een spoedige en discrete behandeling van je kandidatuur.