Super User

Super User

Aliquam erat volutpat. Proin euismod laoreet feugiat. In pharetra nulla ut ipsum sodales non tempus quam condimentum. Duis consequat sollicitudin sapien, sit amet ultricies est elementum ac. Aliquam erat volutpat. Phasellus in mollis augue.

Website URL: http://www.youjoomla.com

BEDRIJF

Onze klant is marktleider in de vervaardiging van flessen en bidons uit kunststof.  Zij zijn gevestigd in Oost-Vlaanderen en zijn onderdeel van een wereldwijde groep.

FUNCTIE

Als Account Manager beheer je autonoom je eigen klantenportefeuille voor de regio België en bepaalde gebieden uit de buurlanden, meer specifiek Noord-Frankrijk, Zuid-Nederland en West-Duitsland. Je onderhoudt een portefeuille van bestaande klanten en voert eveneens actieve prospectie uit ter uitbreiding van je klantenportefeuille. Ongeveer een 3-tal dagen per week ben je ‘op de baan’. Je neemt deel aan beurzen en volgt de nieuwste ontwikkelingen en trends op in de markt.

Plaats in de organisatie:  Als Account Manager rapporteer je aan de Sales Manager.  Je hebt heel wat interne contacten met de afdelingen productieplanning, finance en de commerciële binnendienst.

 

PROFIEL

Bij voorkeur beschik je over een bachelor -of masterdiploma en heb je reeds ervaring opgedaan in een commerciële binnendienst -of buitendienstfunctie. Kandidaten voor wie deze functie een volgende stap in hun loopbaan zou zijn, komen ook in aanmerking.  Je werkt graag in team en hebt een dynamische persoonlijkheid. Je spreekt goed Nederlands, Frans en Engels. Kennis van het Duits is een extra troef. Je kan mensen goed overtuigen en wint gemakkelijk hun vertrouwen door je authentieke persoonlijkheid. Je bent gedreven en streeft naar mooie resultaten. Tot slot kan je vlot omgaan met veranderingen.


AANBOD

* Een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen;
* Een dynamisch team met een goeie werksfeer;
* Een internationale structuur die voldoende stabiliteit en werkzekerheid biedt;
* Marktleider in zijn domein;
* Goede productopleiding.


INTERESSE?

Stuur uw CV en motivatiebrief naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel voor meer info naar 0496/56.89.54.

Je mag rekenen op een vlotte en discrete behandeling van je kandidatuur.

BEDRIJF

Onze klant is distributeur van goederen, diensten en oplossingen voor MRO (Maintenance, Repair en Operations), voor de bouw en industrie. Een ambitieuze speler die de warme charme van een familiebedrijf en de professionaliteit van een multinational uitstekend weet te verenigen. In België telt de organisatie een 300-tal medewerkers die werken vanuit verschillende vestigingen.

FUNCTIE

 • Als Accountant rapporteer je aan de Hoofdboekhouder en werk je vanuit het hoofdkantoor in Hasselt.
 • In deze functie draag je de verantwoordelijkheid voor het volledige beheer van de boekhouding van een toegewezen vennootschap. Je staat in voor de voorbereidingen van de maandelijkse P&L rapportering naar de hoofdzetel en het opmaken van de jaarrekeningen.
 • Verder houd je je bezig met het indienen van de BTW aangiftes, de voorbereidingen voor leveranciersbetalingen, het inboeken van aankoopfacturen, het voorbereiden van audits, neem je actief deel aan projecten enz.
 • Tenslotte ontwikkel je een proactieve relatie met de business teneinde snel en efficiënt het juiste boekhoudkundige advies te kunnen verlenen.

 

PROFIEL

 • Je beschikt over een bachelor diploma en kunt 3-5 jaar ervaring als boekhouder voorleggen.
 • Je bent zeer goed vertrouwd met Excel en hebt bij voorkeur ervaring met ERP systemen (bv. Agresso).
 • Nauwkeurigheid zit je in het bloed. Daarnaast kan je zelfstandig werken, ben je zeer communicatief en werk je graag in teamverband.  

AANBOD

 • Een voltijds contract van onbepaalde duur binnen een zeer sterke groep, marktleider in volle expansie.
 • Een passend salarispakket met inbegrip van een groepsverzekering, maaltijdcheques en een bonus.
 • Werken in een filevrije omgeving!
 • Bij opstart mag je rekenen op een opleidingstraject.

 

INTERESSE?

Stuur uw CV en motivatiebrief naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel voor meer info naar 0483/637 970.

Je mag rekenen op een spoedige en discrete behandeling van je kandidatuur.

BEDRIJF

Onze klant is leverancier van goederen, diensten en oplossingen voor MRO (Maintenance, Repair en Operations) voor industriële toepassingen. Een professioneel en groeiend bedrijf waar ondernemerschap en initiatiefname wordt aangemoedigd.

FUNCTIE

Voor de regio ten Zuiden van Gent (tot Waregem, Aalter, Oudenaarde) zoeken zij momenteel een ‘Technisch Account Manager’.
In deze autonome buitendienstfunctie sta je in voor de commercialisering van de aan jou toegewezen regio. Je krijgt deels een portefeuille van bestaande klanten, voornamelijk grote industriële spelers. Daarnaast voer je actieve prospectie ter uitbreiding van je portefeuille. De verhouding bestaande klanten/ prospectie bedraagt ongeveer 50% / 50%.
Het genereren van omzet met optimale marges is jouw dagelijkse focus. Je houdt vinger aan de pols bij wat er leeft bij je klanten zodat je advies op maat kan verlenen. Hiervoor kan je rekenen op een intern team van technische specialisten zodoende je klant optimaal te kunnen servicen. Door goed de noden van de klant te detecteren, verhoog je het aantal verkochte productgroepen per klant.
Je zorgt tenslotte voor een vlotte communicatie met de binnendienst die instaat voor de opmaak van offertes en de verwerking van bestellingen.
Je rapporteert aan de Sales Coach en neemt actief deel aan de PR activiteiten binnen je sector.

 

PROFIEL

Bij voorkeur beschik je over een opleiding in een technische richting. Belangrijker dan je diploma is echter je neus voor commerciële opportuniteiten, aangevuld met een relevante technische en/of technisch-commerciële ervaring binnen de industrie of MRO. Dankzij deze expertise profileer je je als vertrouwenspersoon van je klant en weet je de juiste noden te detecteren. 
Je kan zelfstandig werken, bent goed georganiseerd, én vertoeft graag ‘on the road’. Daarnaast ben je een teamspeler met een positieve, proactieve en targetgedreven ingesteldheid. Een breed gamma aan producten schrikt jou niet af. Je hebt dan ook een sterke wil om bij te leren.


AANBOD

* Een voltijds contract van onbepaalde duur binnen een sterke groep, marktleider in volle expansie.
* Het professionalisme van een multinational en de warme charme van een KMO.
* Een aantrekkelijk salarispakket inclusief bedrijfswagen en extralegale voordelen.
* Een 30-tal halve dagen opleiding per jaar om je technische kennis op peil te houden.
* Een verkoopregio met potentieel.
* Een goede back-office ondersteuning.

 

INTERESSE?

Stuur uw CV en motivatiebrief naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel voor meer info naar 0496/56.89.54.

Je mag rekenen op een vlotte en discrete behandeling van je kandidatuur.