Super User

Super User

Aliquam erat volutpat. Proin euismod laoreet feugiat. In pharetra nulla ut ipsum sodales non tempus quam condimentum. Duis consequat sollicitudin sapien, sit amet ultricies est elementum ac. Aliquam erat volutpat. Phasellus in mollis augue.

Website URL: http://www.youjoomla.com

BEDRIJF

Onze klant is marktleider in de vervaardiging van flessen en bidons uit kunststof.  Zij hebben 2 productiesites in Oost-Vlaanderen en zijn onderdeel van een wereldwijde groep.

FUNCTIE

Plaats in de organisatie:
Als HSE & Improvements Manager rapporteer je aan de Quality Manager en kom je terecht in een team van een 6-tal mensen. Hoewel je hiërarchisch geen mensen aanstuurt, doe je dat wel op functioneel gebied - wanneer het over veiligheid gaat. Je maakt deel uit van het CPBW.


In deze functie ligt de focus op de volgende domeinen:
- Gezondheid, veiligheid en milieu:
Door de wetgeving en best practices op de voet te volgen, kan je een sterk beleid creëren en uitdragen op vlak veiligheid, gezondheid en milieu. Je stimuleert de werknemers tot een veilige werkomgeving. Je bent bevoegd voor audits op vlak van veiligheid en milieu en je werkt mee aan gezondheidsprogramma’s. Je zorgt ervoor dat werknemers tijdig de juiste HSE- opleidingen volgen.  Je voert ongevallenanalyses uit; de verkregen resultaten gebruik je om richtlijnen en procedures op/bij te stellen. Daarnaast rapporteer je de KPI’s rond HSE naar het bestuur.


- Continuous Improvement:
Je zal je schouders zetten onder continue verbeterprojecten, zowel naar proces als naar procedures toe. Daarnaast bouw je mee een cultuur uit waarin werknemers proactief verbetervoorstellen doen die actief beluisterd worden. Je coördineert process improvement en cost reduction projecten met oog op het verbeteren van prestaties en daling in kost en middelen. In continue samenwerking en overleg met operations, planning en development implementeer je standaard, consistente productiemethodes waardoor de stabiliteit verzekerd wordt. Tot slot sta je in voor het beheer van de ISO-certificatie (kwaliteit, milieu, energie, voeding).

 

PROFIEL

Je volgde een hogere opleiding (niveau bachelor) en kan het diploma van preventieadviseur niveau II voorleggen (must). Je beschikt over minimum 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie binnen een productieomgeving en hebt ervaring met audits. Kennis van “lean” is een sterke troef.  Je bent analytisch sterk en hebt ervaring in het doorvoeren van strategische veranderingen. Sterke communicatieve en sociale vaardigheden zijn dan ook belangrijk. Je kan mensen meekrijgen en enthousiasmeren. Tot slot beschik je over een goede kennis van het Nederlands en het Engels en van de courante MS Office pakketten.

 

AANBOD

* Een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen;
* Een internationale structuur die voldoende stabiliteit en werkzekerheid biedt;
* Marktleider in zijn domein;
* Een functie waarin initiatief tonen sterk gewaardeerd wordt en waarbij je kan meebouwen aan het beleid op vlak van HSE.

INTERESSE?

Stuur uw CV naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , of bel voor meer info naar 0496/56.89.54.
Uw kandidatuur wordt spoedig en in alle discretie behandeld.


Sollicitatiegesprekken voor deze functie gaan door in Gent of Sint-Niklaas.

Deze opdracht loopt exclusief via CurVita gcv.

 

BEDRIJF

Onze klant is een KMO actief in de bouwsector.  In een persoonlijk gesprek ontvang je meer info over de naam van onze klant en hun precieze activiteiten.

In het kader van hun verdere groei zijn zij op zoek naar een filiaalleider voor hun vestiging in het Waasland.

 

FUNCTIE

Als Filiaalleider sta je in voor het onthaal en de bediening van de professionele klanten die het filiaal bezoeken. Je helpt hen verder volgens hun noden en vragen en geeft hen de juiste technische informatie omtrent de producten. Je slaagt erin om een goede klantenbinding te realiseren waardoor het filiaal meer en meer bezocht wordt. Gedurende 1 à 2 dagen per week prospecteer je actief in de regio bij nieuwe klanten, om het filiaal meer bekendheid te geven en om het verder uit te bouwen. Je houdt het filiaal ordelijk en netjes en zorgt voor een goede bevoorrading.

 

PROFIEL

Voor deze functie zoeken we een sociaal en klantgericht iemand die het vertrouwen weet te vinden van de klanten. Een praatje slaan met klanten ligt jou goed. Daardoor komen klanten graag terug naar jouw filiaal. Je houdt van orde op je werkplek en zorgt voor een frisse uitstraling van het filiaal. Je beschikt over commerciële vaardigheden en je deinst er niet voor terug proactief contact te leggen met nieuwe klanten.

 

AANBOD

Een dynamische en sterk groeiende KMO met een aangename en professionele werksfeer.  
Een breed takenpakket waarbij er ruimte is om initiatief te nemen.  
Een afwisselende functie met variatie tussen binnendienst en buitendienst.
Een vast contract van onbepaalde duur met een aantrekkelijk salarispakket incl. bedrijfswagen.

 

INTERESSE?

Stuur je CV naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel voor meer info naar 0496/56.89.54

Je mag rekenen op een spoedige en discrete behandeling van je kandidatuur.

De sollicitatiegesprekken gaan door in Gent of Sint-Niklaas.

 

BEDRIJF

Onze opdrachtgever betreft een commerciële organisatie waar groei en ondernemerschap belangrijke peilers zijn in de bedrijfsvoering.

FUNCTIE

Als HR Business Partner functioneer je als sleutelfiguur tussen de verschillende vestigingen en HR. Je implementeert, realiseert en bewaakt het HR beleid en adviseert bij de uitvoering ervan. Je bent aanwezig op de werkvloer en je ondersteunt het lijnmanagement. Je kent de doelstellingen van de organisatie en draagt bij aan het succes ervan. Daarnaast zal je op bedrijfsniveau instaan voor de werving en selectie van ondersteunende functies. Je rapporteert aan de HR Director. 


Jouw takenpakket:

  • Je bent verantwoordelijk voor het mee implementeren van het HR beleid en strategie in de toegewezen regio's (Kempen en Wallonië).
  • Je bent betrokken bij verandermanagement trajecten en samen met de lijn verantwoordelijk voor de operationele HR processen.
  • Je fungeert als gelijkwaardige gesprekspartner voor het management. Samen met hen zet je de strategische lijn uit voor de vestigingen, maak je de vertaalslag naar de vereiste HR bijdrage, en zorg je ervoor dat je die samen met hen realiseert.
  • Je verstrekt HR advies en -begeleiding en formuleert adequate voorstellen naar het management. Je begeleidt werknemers bij het individuele functioneren en bent SPOC voor alle HR-gerelateerde topics in het kader van een proactief HR beleid.
  • Je organiseert, leidt en coördineert (HR) projecten samen met het lijnmanagement.
  • Je ondersteunt bij het bepalen van de organisatiestructuren, een optimale bezetting en procedures ivm werving en selectie.
  • Je biedt de nodige support bij het coachen en evalueren van medewerkers en levert een bijdrage in het detecteren en ontwikkelen van potentieel.
  • Je werkt mee aan de uitwerking en ontwikkeling van HR development en training tools en -programma’s.
  • Je verzorgt de HR communicatie.

PROFIEL

Je hebt het werk- en denkniveau van een Master, of gelijkwaardig door ervaring.

Je hebt kennis van en ervaring met het HR werkgebied en minimaal 5 jaar ervaring als HR generalist. Daarnaast ben je actief bezig met rekrutering.

Je bent actief aan de slag geweest met werving en selectie.

Je weet op menselijke wijze uitdagende changetrajecten te begeleiden. 

Je bent communicatief vaardig, discreet, integer, diplomatisch en hebt een positieve, professionele en coachende houding.

Je hebt een motiverend en stimulerend vermogen, bent een gedreven teamspeler.

Je bent assertief, matuur en kan zelfstandig werken, je durft initiatief en beslissingen nemen en hebt sterke onderhandelingsvaardigheden.

Je bent stressbestendig en uitermate flexibel.

Je hebt perfecte kennis van het Nederlands én het Frans, bent nauwkeurig en georganiseerd en vlot met de verschillende MS Office toepassingen.

Je hebt ongelofelijk veel zin om je tanden te zetten in een stevige uitdaging!

 

AANBOD

Er wordt jou een verantwoordelijke, uitdagende functie geboden en de kans om je verder te ontplooien in een ondernemend, innovatief en sterk groeiend bedrijf. Je kan je inzet, inbreng en zelfstandigheid zelf waarmaken. Tenslotte kan je rekenen op een fijne werksfeer met gedreven collega’s en een competitief loon aangevuld met extralegale voordelen.

INTERESSE?

Stuur uw CV naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , of bel voor meer info naar 0483/63.79.70.
Je mag rekenen op een spoedige en discrete behandeling van je kandidatuur.