Super User

Super User

Aliquam erat volutpat. Proin euismod laoreet feugiat. In pharetra nulla ut ipsum sodales non tempus quam condimentum. Duis consequat sollicitudin sapien, sit amet ultricies est elementum ac. Aliquam erat volutpat. Phasellus in mollis augue.

Website URL: http://www.youjoomla.com

BEDRIJF

Onze klant is een bouwbedrijf gespecialiseerd in de bouw van woon-en zorgprojecten en andere levensloopgerichte woonvormen, gevestigd in Antwerpen. Het bedrijf is pionier in Vlaanderen wat betreft BIM-modellering van projecten. Ze zijn dan ook uitermate sterk in engineering.

Om hun verdere groei mogelijk te maken, zoeken zij momenteel een Project Manager (m/v).

 

FUNCTIE

Als Project Manager draag je zorg voor de realisatie van meerdere projecten binnen de contract, kwaliteits-, veiligheids- en milieu-eisen, planning en werkbegroting, zodanig dat de vastgestelde resultaatsnormen per project worden gehaald met een maximale klanttevredenheid.  De project Manager rapporteert aan de Technisch Directeur en stuurt zelf het projectteam aan (projectleiders en werkvoorbereiders).  Je coacht de medewerkers en zit de teambesprekingen voor.

 

PROFIEL

Je bent bij voorkeur Industrieel Ingenieur Bouwkunde en beschikt over een stevige ervaring als projectleider in de algemene bouw of RVT/appartementsbouw.  Als een echte ondernemer kan je kansen in de markt signaleren en zakelijk afwegen, en streef je voortdurend naar een optimaal zakelijk voordeel.  Je bent gedreven om zichtbare resultaten neer te willen zetten.  Je brengt wensen en behoeften van de klant goed in kaart en speelt hier op een effectieve en persoonlijke wijze op in.  Klanttevredenheid en servicebereidheid draag je hoog in het vaandel.  Tot slot handel je proactief en anticipeer je op mogelijke problemen.

  

AANBOD

Een bouwfirma die staat voor kwaliteit en een resultaatsverbintenis – waarbij gehandeld wordt vanuit het samenwerkingsmodel.
Een innovatieve manier van werken (3D).
Vanzelfsprekend gekoppeld aan een mooi verloningspakket.

 

INTERESSE?

Stuur je CV naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel voor meer info naar 0496/56.89.54

Je mag rekenen op een spoedige en discrete behandeling van je kandidatuur.

 

BEDRIJF

Onze klant is een Antwerps bouwbedrijf dat deel uitmaakt van een grotere holding.  Ze zijn voornamelijk gespecialiseerd in woon-en zorgprojecten en andere vormen van levensloopgericht wonen. Ze zijn sterk gespecialiseerd in 3D-modellering van projecten (BIM) en bereiden ieder project grondig voor in 3D.

In het kader van hun verdere groei zijn zij op zoek naar een Projectleider (m/v).  

 

FUNCTIE

Als Projectleider sta je dagdagelijks op de werf en ben je verantwoordelijk voor de operationele opvolging van de werf volgens het 3D-model. Je werkt in een project team, dat bestaat uit een project manager, een projectleider en een werkvoorbereider, dus je staat er niet alleen voor. Je staat garant voor de goede opvolging van de verschillende werkzaamheden en stuurt de onderaannemers aan. Naast het technische aspect volg je ook de administratieve en financiële aspecten op van het bouwdossier. Je werkt met uitgebreide 3D-plannen waardoor je op de werf efficiënter te werk kunt gaan en echt met engineering kan bezig zijn.

 

PROFIEL

Je behaalde het diploma van Industrieel Ingenieur Bouwkunde.
Een eerste ervaring in de bouw is een plus, maar geen must.  Je hebt een sterke interesse in BIM (ervaring is niet nodig, het bedrijf leidt je erin op).  Je slaagt erin om een project te leiden en de onderaannemers goed aan te sturen zodat het gewenste resultaat bekomen wordt.  Je bent klantgericht en je beschikt over een sterke verantwoordelijkheidszin. Tevens ben je een echte teamplayer en kan je goed het overzicht bewaren in complexe situaties. (Deze vacature verschilt dus van een doorsnee "werfleider"-vacature. Het bedrijf geeft door zijn 3D-aanpak een andere invulling aan de functie). 

 

AANBOD

Een verantwoordelijke functie in een stabiele en financieel gezonde firma met een aangename werksfeer.  Een functie waarbij je kan groeien in projectleiding onder toeziend oog van een project manager. Een bedrijf met een innovatieve visie op het bouwproces (BIM).

Tevens kan je rekenen op een aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met een firmawagen en een tankkaart en extralegale voordelen.

 

INTERESSE?

Stuur uw CV naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel voor meer info naar 0496/56.89.54

Je mag rekenen op een spoedige en discrete behandeling van je kandidatuur.

 

BEDRIJF

Onze klant is een voorname speler in de wereldwijde distributie van industriële gereedschappen en wisselstukken. Het bedrijf is onderdeel van een grote groep, echter bestaat er een grote lokale autonomie. Er heerst een informele, mensgerichte en open bedrijfscultuur met ruimte voor individuele verantwoordelijkheid.

FUNCTIE

Jij staat in voor een veilige werkplek en geeft hierbij advies en ondersteuning aan de hiërarchische lijn en werknemers. Dankzij jou worden de wettelijke vereisten nageleefd inzake veiligheid, gezondheid en welzijn. Daarnaast neem je deel aan projecten voor het verder optimaliseren van de organisatie.

 • Je bent regelmatig op de werkplaats in het kader van het dynamisch risicobeheersysteem. Je spoort gevaren op, organiseert risico-analyses en implementeert preventiemaatregelen ter verbetering.
 • Je voert in samenwerking met de hiërarchische lijn incident- en ongevalsanalyses uit.
 • Je formuleert adviezen in verband met de keuze, de aankoop, het gebruik en het onderhoud van arbeidsmiddelen, alsook de organisatie en inrichting van de arbeidsplaats. Hierbij hou je ook rekening met milieuzorg.
 • Je bouwt verder mee aan onze cultuur van veilig en milieubewust werken.
 • Je bent de vertegenwoordiger in jouw vakgebied van het bedrijf ten opzichte van de overkoepelende groep.
 • Je leidt verschillende projecten rond veiligheids- en milieu-initiatieven.
 • Je bent de secretaris van het Comité voor Preventie en Bescherming op het Werk (CPBW).
 • Je volgt de wettelijke verplichte keuringen op en voert de rapportering hieromtrent uit. Je volgt van heel nabij de evolutie van wetgeving en implementeert waar nodig. Ook de jaarlijkse milieurapportering inzake Val-i-pack, OVAM, ... behoort tot je takenpakket.
 • Je bent verantwoordelijk voor de interne EHBO- en brandweerploeg alsook voor het onderhoud van interne noodplanningen. 
 • Je staat in voor de beveiliging en bewaking van de site:
  • Als beveiligingsverantwoordelijke luchtvracht volg je de wettelijke bepalingen op rond het Known Consignor-certificaat en daarnaast onderhoud je ze ook.
  • Je ziet erop toe dat de wettelijke bepalingen rond het AEO-certificaat worden opgevolgd en bent actief betrokken bij interne en externe audits.
  • Je evalueert contractoren en leveranciers.

 

PROFIEL

 • Minimum bachelorniveau of gelijkwaardig door bewezen ervaring in een gelijkaardige functie.
 • Graad preventieadviseur niveau 2 is een vereiste.
 • Je werkt goed met MS Office.
 • Je communiceert vlot in het Nederlands en Engels.
 • Je bent bij voorkeur vertrouwd met de QSE-standaarden: ISO 14001 en OHASAS 18001.
 • Je hebt een degelijke kennis van de geldende lokale en Europese veiligheids- en milieuwetgeving.
 • Je werkt graag zelfstandig en in teamverband. Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk en je communiceert vlot, zowel verbaal als schriftelijk. Je kan mensen op een constructieve manier overtuigen.
 • Je bent punctueel, administratief georganiseerd en gestructureerd. Je stelt de juiste prioriteiten in een tijdkritische omgeving en je hebt een pragmatische benadering.
 • Je bouwt makkelijk relaties en netwerken op: zowel intern als extern, over verschillende organisatorische niveaus heen. Je hebt een positieve, kritische houding tegenover nieuwe ideeën. Je bent gedreven om resultaat en objectieven te halen.
 • Je bent positief ingesteld en gelooft rotsvast dat er altijd een betere manier is.

 

AANBOD

Je komt terecht in een firma met internationale sfeer en een gunstig sociaal klimaat. Je krijgt de vrijheid om jouw functie vorm te geven en mag rekenen op ondersteuning van het management.

Er wordt u een vast contract van onbepaalde duur met een aantrekkelijk salarispakket aangeboden (verzekeringen, maaltijdcheques, bonus en 38 dagen vakantie).

 

INTERESSE?

Stuur je CV naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel voor meer info naar 0483/637 970.

Je mag rekenen op een spoedige en discrete behandeling van je kandidatuur.