NEDERLANDSTALIGE TELEMARKETEER met softwarekennis (Rand Brussel) Featured

BEDRIJF

Onze klant biedt communicatieoplossingen voor post- en pakjesverwerking, verzenddiensten, en digitale communicatie van kantoren. In een persoonlijk gesprek vertellen we je meer over het bedrijf.

Voor hen zijn we op zoek naar een Nederlandse Telemarketeer (m/v) die vanuit het kantoor in het Brusselse de Nederlandse markt bewerkt.

FUNCTIE

Het doel van je functie is om kwalitatieve leads te genereren voor de verkoopsafdeling. Je belt hiervoor bedrijven in heel Nederland. Je voert gesprekken met prospects om hen warm te maken voor een brede waaier aan technologische producten en communicatieoplossingen. Op basis van de afspraken die je regelt kunnen de accountmanagers de baan op. Daarnaast bel je ook bestaande klanten om te zoeken naar hoe het productgamma hen verder kan ondersteunen. Ook oude klanten probeer je telefonisch terug te winnen.

Hierbij voer je een nauwgezette ‘leads’-administratie via het CRM-systeem. Je werkt dit systeem accuraat bij en bewaakt zo de kwaliteit van de ingevoerde data. Voor deze functie spreken we duidelijke targets af over het aantal gesprekken, leads en verkoopcijfers. Hierover rapporteer je dan ook.

Tot slot assisteer je bij het maken en publiceren van direct mail en andere marketingcommunicatie.

PROFIEL

Als telemarketeer heb je bij voorkeur al relevante ervaring (+2 jaar) in een B2B-sales omgeving. Je weet hoe je leads kan genereren en hebt hiertoe de juiste telefonische en communicatieve vaardigheden. Je focust je steeds op de klant maar bent niettemin resultaatgericht en vastberaden. Je bent ambitieus in het behalen van je targets en betrouwbaar in het voeren van de bijhorende administratie. Door je enthousiasme ben je een aangename teamspeler.
Uiteraard ben je vertrouwd met courante software als Microsoft Office en CRM.
Nederlands is je moedertaal, idealiter heb je ook een Nederlands accent.

AANBOD

Onze klant is een groeiende organisatie met een prettige en constructieve werksfeer. Het bedrijf biedt je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in een enthousiast en goed draaiend marketingteam. Deze functie kent bovendien reële doorgroeimogelijkheden.
Je competitief salaris wordt aangevuld met een aantrekkelijk bonussysteem.

INTERESSE?

Stuur uw CV en motivatiebrief naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel voor meer info naar 0496/56.89.54.

Je mag rekenen op een spoedige en discrete behandeling van je kandidatuur.