KEY ACCOUNT MANAGER (Regio Antwerpen & Limburg) Featured

BEDRIJF

Onze klant biedt communicatieoplossingen voor post- en pakjesverwerking, verzenddiensten, en digitale communicatie. In een persoonlijk gesprek vertellen we je meer over het bedrijf.  Momenteel zijn zij op zoek naar een Fulltime Key Account Manager voor de regio Limburg en Antwerpen (m/v).

FUNCTIE

In deze functie bied je procesgerichte oplossingen aan klanten aan. Je bent verantwoordelijk voor het genereren van totaaloplossingen in communicatiestromen binnen het (voornamelijk) KMO-segment. Je analyseert bedrijfsprocessen en zorgt voor passende communicatie-oplossingen. Hierbij maak je gebruik van de verstrekte bedrijfsgegevens en bereid je een plan van aanpak op maat van de klant voor. 
Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het maken van een accountplan, beheer je de klantenportfolio op een proactieve manier en introduceer je een breed assortiment van software -en hardware oplossingen. Uiteraard kan je regelmatig de nodige productopleidingen en trainingen volgen.
Verder werk je proactief samen met het salesteam om de marktbenadering en interne processen te verbeteren. Zo rapporteer je voor deze functie aan salesmanager en werk je nauw samen met de overige accountmanagers, sales support en de serviceafdeling.

 

PROFIEL

Bij voorkeur beschik je over een bachelordiploma en heb je al commerciële ervaring in een B2B-omgeving, met KMO’s. Je hebt een sterk analytisch vermogen. Je doorziet bijvoorbeeld snel bedrijfsprocessen. Je hebt interesse in technische producten en systemen. Een goede kennis van de softwaremarkt is een plus.
Je bent zowel mondeling als schriftelijk sterk, zo breng je vlot presentaties. Je bent ondernemend en zit boordevol initiatief. Je focus ligt bij het resultaat. Je werkt zelfstandig en kan dus op een proactieve manier je werk autonoom organiseren.
Je bent gefascineerd door het uitbouwen van commerciële contacten en netwerken. Klangerichtheid en klantvriendelijkheid draag je hoog in het vaandel. Als gedreven verkoper, wil je je steeds commercieel bewijzen en blijf je je ontwikkelen in een snel veranderende markt.

 

AANBOD

Onze klant is een groeiende organisatie met een prettige en constructieve werksfeer. Het bedrijf biedt je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in een goed draaiend team. Deze functie kent bovendien reële doorgroeimogelijkheden. Zo combineert dit bedrijf de positieve, doelgerichte vibe van een KMO met de omkadering naar opleidingen etc van een multinationaal bedrijf.
Je competitief salarispakket wordt aangevuld met onder meer een bedrijfswagen en aantrekkelijk bonussysteem. Bovendien ken je veel flexibiliteit, je wordt slechts een dag per week in het kantoor in Zaventem verwacht. De overige dagen werk je vanuit home office.

 

INTERESSE?

Stuur uw CV en motivatiebrief naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel voor meer info naar 0496/56.89.54.

Je mag rekenen op een spoedige en discrete behandeling van je kandidatuur.