DIGITAL MARKETING & EVENTS PROFESSIONAL (Rand Brussel) Featured

BEDRIJF

Voor een bedrijf in Zaventem, dat marktleider is in zijn segment, zoeken wij op vandaag een Digital Marketing & Events Professional. 

FUNCTIE

Als Digital Marketing & Events Manager beheer je de ontwikkeling en implementatie van communicatie -en digital marketing programma’s voor de volledige BeNeLux regio. Je bepaalt mee de SEO-strategie van de website. Je evalueert op geregelde basis de SEA-campagnes en doet aanbevelingen voor effectievere campagnes. Je waakt erover dat deze campagnes in dezelfde lijn liggen als de overige communicatie. Je onderhoudt tevens de communicatie op de globale website en op social media. Via direct mail-acties, PR en gerichte advertising tracht je de verkoop te boosten, nieuwe klanten aan te werven of leads te genereren. Verder word je nauw betrokken bij de organisatie van corporate events en conferenties. 
 

PROFIEL

Je beschikt minstens over een bachelordiploma in marketing en bij voorkeur eveneens over een extra opleiding in digitale communicatie. Je deed reeds een aantal jaren ervaring op in een soortgelijke functie (hetzij bij een agentschap hetzij intern in een bedrijf). Je kent goed je weg in web analytics, SEO, PPC, social media en email marketing. Je hebt sterke communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk en beschikt over een goede talenkennis (Nl/ Fr/ Eng). Je kan zowel zelfstandig als in team werken, en neemt graag initiatief. Je kan goed omgaan met deadlines en kan op meerdere projecten tegelijkertijd werken. Je legt vlot contacten, zowel intern als buiten het bedrijf.

AANBOD

Een mooie functie met ruimte om initiatief te nemen, met zowel een technische als inhoudelijke component. Een aangename en dynamische werksfeer binnen een goed omkaderde organisatie. De mogelijkheid om jezelf te ontplooien op professioneel vlak. Een interessant salarispakket volgens ervaring en competenties. 

 
INTERESSE?

Contacteer Caroline Vissers: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of 0496/56.89.54.

Je mag rekenen op een vlotte en discrete behandeling van je kandidatuur.