OPERATIONS MANAGER VOEDINGSBEDRIJF (West-Vlaanderen) Ingevuld!

BEDRIJF

Onze klant is een internationaal toonaangevend voedingsbedrijf gelegen in West-Vlaanderen (kustregio).  In het kader van een succession plan zijn zij op zoek naar een enthousiaste Operations Manager.

 

FUNCTIE

Als Operations Manager draag je de verantwoordelijkheid voor het plannen, organiseren en opvolgen van alle operationele activiteiten in de plant, en voor het opstellen en opvolgen van de KPI’s (kwaliteit, kosten, service en rendement). Verder ben je operationeel verantwoordelijk voor de uitbouw van de site volgens het opgemaakte business plan. Je geeft rechtstreeks leiding aan 6 personen en onrechtstreeks aan een 85-tal werknemers.
Je analyseert de resultaten op dagelijkse basis, initieert verbeter -en investeringsprojecten die inspelen op de veranderende behoeftes van de markt en zorgt voor een efficiënte implementatie van de projecten in de plant.
Samen met de Business Unit Controller stel je budgetten op. Je hebt eveneens P&L verantwoordelijkheid.

 

PROFIEL

Je behaalde een masterdiploma zoals Industrieel Ingenieur Chemie of Bio-Ingenieur, of bent gelijkwaardig door ervaring.  Je beschikt over een aantal jaren leidinggevende ervaring in productie binnen de voedingssector.
Je hebt een goed helicopterview en kan snel afdeling overschrijdend denken.  Tevens beschik je over uitstekende people skills en leidinggevende/ coachende vaardigheden. Je hebt dan ook een hart voor mensen. Je bent flexibel en kan je vlot openstellen voor organisatieveranderingen, nieuwe werkwijzen en denkkaders.  Als een echte problemsolver ben je hands-on ingesteld en kan je praktisch en pragmatisch denken en handelen.  Tot slot beschik je over een stevige dosis ondernemingszin.

 

AANBOD

* Een aantrekkelijk salarispakket, inclusief een bedrijfswagen en tankkaart en een uitgebreid pakket extralegale voordelen.
* De mogelijkheid om de organisatie bottom up te leren kennen tijdens de transitiefase in het kader van het succession plan.
* Een organisatie met een dynamische cultuur die marktleider is in zijn segment.

 

INTERESSE?

Stuur uw CV naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel voor meer info naar 0496/56.89.54

Je mag rekenen op een spoedige en discrete behandeling van je kandidatuur.