KANTOORVERANTWOORDELIJKE vastgoedkantoor (Knokke)

BEDRIJF

Onze klant is een stabiele en groeiende vastgoedgroep waar klantentevredenheid voorop staat.  In hun portefeuille zitten zowel nieuwbouwprojecten als projecten in herverkoop. Voor hun immokantoor in Knokke zijn wij op zoek naar een gedreven people manager voor de functie van Kantoorverantwoordelijke.

 

FUNCTIE

Als Kantoorverantwoordelijke sta je met jouw team in voor de klanten -en pandenportefeuille voor de dossiers in herverkoop en verhuur/ beheer. Je commerciële drive zet je in door zelf verkoopdossiers op te volgen en door je team hierin te coachen. Je houdt de targets van het team in de gaten en gaat ook samen met je makelaars de baan op. Tot slot zorg je voor een vlotte organisatie van het kantoor, zoals op vlak van werkverdeling, personeelszaken en boekhoudkundige taken.

 

PROFIEL

Bij voorkeur beschik je over een BIV-nummer of ben je bereid dit te behalen. Je hebt een aantal jaren ervaring in een commerciële en/of leidinggevende rol. Het liefst heb je kennis van de vastgoedmarkt in Knokke en/of ben je er zelf woonachtig.  Een goede kennis van het Frans is aangewezen.
Je werkt op zelfstandige basis.

 

AANBOD

Je komt terecht in een groeiende vastgoedgroep met een uitgebreide professionele omkadering, een motiverend vergoedingssysteem en de mogelijkheid om te groeien door diverse interne of externe opleidingen.

 

INTERESSE?

Stuur uw CV naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel voor meer info naar 0496/56.89.54

Je mag rekenen op een spoedige en discrete behandeling van je kandidatuur.