ACCOUNT MANAGER met interesse in software (regio O/W-Vl en Bxl)

BEDRIJF

Onze klant is een bedrijf uit een Noordelijke randgemeente van Brussel.

FUNCTIE

Als Account Manager New Business prospecteer je actief naar nieuwe klanten (in buitendienst) en ben je verantwoordelijk voor de verkoop van het hele gamma aan oplossingen waar software een belangrijk deel van uitmaakt. Je gaat de baan op, bezoekt de prospects en tracht deuren te openen (hunting). Je genereert leads en je volgt deze goed op. Je bezoekt de prospects en onderzoekt en inventariseert hun potentiële klantbehoeften. Je leert zo de verschillende afdelingen van de klant kennen: van operationele inkoop tot directie.

Daarnaast werk je proactief samen met het salesteam om de marktbenadering en interne processen te verbeteren. Zo rapporteer je voor deze functie aan de sales manager en werk je nauw samen met de overige accountmanagers, sales support en de serviceafdeling.

Je werkt voor de regio Oost-en West-Vlaanderen en Brussel.

PROFIEL

Bij voorkeur beschik je over een bachelordiploma en heb je al een eerste sales ervaring achter de rug. Je hebt enige affiniteit met software en/of technische systemen. Je bent ondernemend en neemt gemakkelijk initiatief. Je bent gefascineerd door het uitbouwen van commerciële contacten en netwerken. Klangerichtheid en klantvriendelijkheid draag je hoog in het vaandel. Je hebt een goede Franse talenkennis.

AANBOD

Onze klant is een groeiende organisatie met een prettige en constructieve werksfeer. Het bedrijf biedt je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in een goed draaiend team. Deze functie kent bovendien reële doorgroeimogelijkheden. Je competitief salarispakket wordt aangevuld met onder meer een bedrijfswagen en een aantrekkelijk bonussysteem. 

INTERESSE

Contacteer Caroline Vissers: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of 0496/56.89.54

Je mag rekenen op een vlotte en discrete behandeling van je kandidatuur.