ACCOUNT MANAGER NEW BUSINESS (Antwerpen, Limburg en Vlaams Brabant)

BEDRIJF

Onze klant biedt communicatieoplossingen voor post- en pakjesverwerking, verzenddiensten, en digitale communicatie. In een persoonlijk gesprek krijg je een volledige beschrijving van de organisatie.

FUNCTIE

Als Accountmanager New Business prospecteer je actief naar nieuwe klanten en ben je verantwoordelijk voor de verkoop van het hele gamma aan logistieke oplossingen waarin software een belangrijke component is. Je genereert leads en je volgt deze goed op. Je onderzoekt en inventariseert de mogelijke klantbehoeften door het bezoeken prospects en markt- en klantinformatie. Je leert zo de verschillende departementen van de prospects kennen: van operationele inkoop tot directie.

Voor dit werk ga je niet enkel de baan op, maar je maakt ook offertes en rapportages en je werkt de nodige administraties bij. Daarnaast werk je proactief samen met het salesteam om de marktbenadering en interne processen te verbeteren. Zo rapporteer je voor deze functie aan salesmanager en werk je nauw samen met de overige accountmanagers, sales support en de serviceafdeling.

PROFIEL

Bij voorkeur beschik je over een bachelordiploma en heb je al een eerste ervaring achter de rug. Je bent ondernemend, boordevol initiatief, zelfstandig en klantgericht. Als je al ervaring hebt met B2B-verkoopstrajecten of je hebt kennis van de branche, dan heb je een streepje voor. 

AANBOD

Onze klant is een groeiende organisatie met een prettige en constructieve werksfeer. Het bedrijf biedt je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in en goed draaiend team. Het bedrijf kent bovendien reële doorgroeimogelijkheden.

INTERESSE

Contacteer Caroline Vissers: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of 0496/56.89.54

Je mag rekenen op een vlotte en discrete behandeling van je kandidatuur.