CEO / ALGEMEEN MANAGER KMO (Regio West-Vlaanderen)

BEDRIJF

Onze klant is een groothandel in sanitair en verwarming, gevestigd in West-Vlaanderen.  Voor deze organisatie die deel uitmaakt van een grotere (familiale) structuur zoeken wij momenteel een CEO/ Algemeen Manager.

 

 

FUNCTIE

Als Algemeen Manager draag je de verantwoordelijkheid over het dagelijks beleid van de organisatie, steeds in nauwe samenwerking en overleg met de zaakvoerders. Je bepaalt mee de strategie van het bedrijf en je bent verantwoordelijk voor de implementatie en opvolging ervan. Je maakt het financiële plan op van de onderneming, gaat hierin voldoende challengen en doet voorstellen ter optimalisatie. Je levert informatie aan met betrekking tot de financiële performantie van het bedrijf en weet met de juiste argumenten mensen te overtuigen. Daarnaast ben je bevoegd voor het opstellen en uitvoeren van een beleid rond stock/ voorraad en het optimaliseren van de operationele flow. Tot slot ben je als een echte people manager een open aanspreekpunt en inspirator voor je team (in totaal een 40-tal personen).

 

PROFIEL

Bij voorkeur beschik je over een Masterdiploma in een bedrijfseconomische richting. Je kan reeds ervaring voorleggen in een algemene managementfunctie. Je hebt ervaring in het opstellen en implementeren van een financieel plan en je bent financieel analytisch en cijfermatig sterk. Je weet de juiste conclusies te trekken op basis van business en financiële analyses en kan mensen meekrijgen in je redenering. Je kan meedenken op commercieel, strategisch en technisch vlak zodat je op efficiënte wijze het hoofd kan bieden aan uitdagingen op deze vlakken. Je bent positief ingesteld, streeft steeds naar oplossingen en kan goed omgaan met weerstand. Dit vraagt een mature houding, een stevige persoonlijkheid en de wil/ het vermogen om verantwoordelijkheid op te nemen. Je beheerst de beide landstalen.

 

AANBOD

Een mooie algemeen managementfunctie bij een KMO met grote troeven – Een financieel gezond bedrijf met veel potentieel – Een passend salarispakket – Een mooie opportuniteit in een filevrije omgeving.

 

INTERESSE?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar CurVita, t.a.v. Caroline Vissers – This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Voor meer informatie kan je telefonisch contact opnemen op het nummer 0496/56.89.54.
We garanderen een spoedige en vertrouwelijke behandeling van je kandidatuur.
Deze rekrutering verloopt in exclusief contract via CurVita gcv.