INDUSTRIEEL INGENIEUR BOUWKUNDE - PROJECTLEIDER (prov. Antwerpen) Ingevuld!

BEDRIJF

Onze klant is een bouwbedrijf dat deel uitmaakt van een grotere holding.  Ze zijn gevestigd in Antwerpen en gespecialiseerd in woon -en zorgprojecten, studentenhuisvesting, appartementsbouw, service flats e.d.m.

Om hun verdere groei mogelijk te maken, zoeken zij momenteel een projectleider (m/v).

 

FUNCTIE

Als projectleider heb je de operationele eindverantwoordelijkheid voor de uitvoering van bouwprojecten.  Je waakt over de tevredenheid, goedkeuring en waardering van de opdrachtgever en over de rentabiliteit van het bouwproject en de uitvoeringstermijnen.  Als projectleider coördineer je het project, stuur je de onderaannemers aan en sta je garant voor de goede opvolging van de verschillende werkzaamheden.  Je bent verantwoordelijk voor de technische, administratieve en financiële aspecten van het bouwdossier.

 

PROFIEL

Je behaalde het diploma van Industrieel Ingenieur Bouwkunde en beschikt over een eerste werkervaring in de bouw.  Je slaagt erin om een project te leiden en de onderaannemers goed aan te sturen zodat het gewenste resultaat bekomen wordt.  Tevens sta je garant voor een goede klantentevredenheid.  Je beschikt over een sterke verantwoordelijkheidszin en kan ook goed in groep werken. Een goede stressbestendigheid is een must; je slaagt erin om het overzicht te bewaren over een complexe werf.

Bij onze klant wordt ieder project 3D-gemodelleerd, met positieve gevolgen in de uitvoering: deadlines worden gehaald, er worden minder fouten gemaakt dan bij een traditionele aannemer, er wordt efficiënter gewerkt,...  Zij hanteren deze methode bovendien al verschillende jaren; ze zijn dan ook een specialist in dit slim bouwproces (BIM).

Tijdens een kennismakingsgesprek vertellen wij u graag meer over deze unieke werkwijze en bouw-filosofie.

 

AANBOD

Een verantwoordelijke functie in een stabiele en financieel gezonde onderneming met een aangename werksfeer. Een innovatieve manier van bouwen.  Tevens kan je rekenen op een aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met een firmawagen en een tankkaart.

 

INTERESSE?

Stuur je CV naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel voor meer info naar 0496/56.89.54

Je mag rekenen op een spoedige en discrete behandeling van je kandidatuur.