ACCOUNT MANAGER (Regio Zuid-Gent, verkoopregio deels internationaal) Featured

BEDRIJF

Onze klant is marktleider in de vervaardiging van flessen en bidons uit kunststof.  Zij zijn gevestigd in Oost-Vlaanderen en zijn onderdeel van een wereldwijde groep.

FUNCTIE

Als Account Manager beheer je autonoom je eigen klantenportefeuille voor de regio België en bepaalde gebieden uit de buurlanden, meer specifiek Noord-Frankrijk, Zuid-Nederland en West-Duitsland. Je onderhoudt een portefeuille van bestaande klanten en voert eveneens actieve prospectie uit ter uitbreiding van je klantenportefeuille. Ongeveer een 3-tal dagen per week ben je ‘op de baan’. Je neemt deel aan beurzen en volgt de nieuwste ontwikkelingen en trends op in de markt.

Plaats in de organisatie:  Als Account Manager rapporteer je aan de Sales Manager.  Je hebt heel wat interne contacten met de afdelingen productieplanning, finance en de commerciële binnendienst.

 

PROFIEL

Bij voorkeur beschik je over een bachelor -of masterdiploma en heb je reeds ervaring opgedaan in een commerciële binnendienst -of buitendienstfunctie. Kandidaten voor wie deze functie een volgende stap in hun loopbaan zou zijn, komen ook in aanmerking.  Je werkt graag in team en hebt een dynamische persoonlijkheid. Je spreekt goed Nederlands, Frans en Engels. Kennis van het Duits is een extra troef. Je kan mensen goed overtuigen en wint gemakkelijk hun vertrouwen door je authentieke persoonlijkheid. Je bent gedreven en streeft naar mooie resultaten. Tot slot kan je vlot omgaan met veranderingen.


AANBOD

* Een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen;
* Een dynamisch team met een goeie werksfeer;
* Een internationale structuur die voldoende stabiliteit en werkzekerheid biedt;
* Marktleider in zijn domein;
* Goede productopleiding.


INTERESSE?

Stuur uw CV en motivatiebrief naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel voor meer info naar 0496/56.89.54.

Je mag rekenen op een vlotte en discrete behandeling van je kandidatuur.