KEY ACCOUNT MANAGER (Regio Limburg, Kempen, Vlaams Brabant) Featured

BEDRIJF

Onze klant is leverancier van goederen, diensten en oplossingen voor MRO (Maintenance, Repair en Operations) voor industriële toepassingen. Een professioneel en groeiend bedrijf met een echte "can-do" mentaliteit.

FUNCTIE

Voor de regio's Limburg, Kempen en Vlaams Brabant kijken we uit naar een ervaren Key Account Manager.

In deze functie fungeer je als aanspreekpunt voor je toegewezen accounts, vaak met internationaal karakter. Je bouwt binnen de organisatie een netwerk uit in de diepte en de breedte, gebaseerd op vertrouwen en expertise.  

Je detecteert verbetervoorstellen, formuleert oplossingen (over bv. efficiëntie, gebruiksgemak, kostenbesparing) en implementeert een plan op maat. Ook de coördinatie ervan neem je voor je rekening. Op die manier wordt toegevoegde waarde ontwikkeld die leidt tot een steeds groeiend en rendabel partnership. 

Teneinde een vlotte administratieve en technische ondersteuning te garanderen, onderhoud je strakke communicatielijnen met de binnendienst en de specialisten onsite. 

Je speelt tenslotte een actieve rol in de bepaling van de strategie van je key accounts en de budgetvoorbereidingen, die in samenspraak met het management worden geformaliseerd.

Kortom, een boeiende en uitdagende functie die goesting en ondernemerschap vraagt!

PROFIEL

We gaan op zoek naar een ervaren (key) account manager die vertrouwen en maturiteit uitstraalt.
Belangrijk is dat je minimaal 5 jaar commerciële ervaring binnen de MRO sector kunt voorleggen. Daarnaast heb je een duidelijke technische achtergrond.

Je bent een netwerker die opportuniteiten én oplossingen ziet. Als geen ander weet je de belangen van je opdrachtgever en werkgever te verenigen. Je denkt strategisch en in termen van rendabiliteit en groei, op lange termijn.

Het spreekt voor zich dat in deze functie organisatie, communicatie en zelfstandigheid cruciaal zijn om te slagen in je opzet.

AANBOD

Een voltijds contract van onbepaalde duur binnen een zeer sterke groep, marktleider in volle expansie. Het professionalisme van een multinational en de warme charme van een KMO.

Een aantrekkelijk salarispakket inclusief bedrijfswagen en extralegale voordelen.

Een verantwoordelijke functie waarbij je de kans krijgt om écht te ondernemen binnen een productgamma dat jou volledig ligt.

 

INTERESSE?

Stuur uw CV en motivatiebrief naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel voor meer info naar 0483/637 970.

Je mag rekenen op een spoedige en discrete behandeling van je kandidatuur.