TECHNICAL CUSTOMER SPECIALIST (Regio Gent) - Ingevuld!

BEDRIJF

Onze klant is leverancier van goederen, diensten en oplossingen voor MRO (Maintenance, Repair en Operations) voor industriële toepassingen. Voor hun vestiging ten Zuiden van Gent zoeken wij momenteel een Technisch-Commerciële Binnendienstmedewerker, een Technical Customer Support.

FUNCTIE

Als Technical Customer Specialist ben je verantwoordelijk voor het opmaken van kwaliteitsvolle offertes. Je zorgt eveneens voor een vlotte opvolging hiervan en weet klanten te overtuigen door je commerciële en doortastende aanpak.  Je neemt bestellingen op en verwerkt ze op een accurate manier in het daartoe voorziene softwaresysteem. Ook ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant bij technische vragen. Dankzij je uitstekende service weet je een vertrouwensrelatie op te bouwen met de klant.
In deze functie rapporteer je aan de Internal Sales Coach.

 

PROFIEL

Je beschikt bij voorkeur over een technische vooropleiding of je hebt een sterke technische affiniteit door ervaring.  Je voelt je thuis in een technische omgeving en verdiept je graag in een uitgebreid productenassortiment. Ervaring in een gelijkaardige functie in de industrie is aangewezen. Je bent commercieel aangelegd en haalt voldoening uit tevreden klanten. Je werkt gestructureerd en ook in drukke periodes weet je het overzicht te bewaren. Je kan zowel in teamverband als zelfstandig werken.

 

AANBOD

Je komt terecht in een zeer sterke groep, marktleider in volle expansie.
Je kan rekenen op een uitgebreid pakket van commerciële en technische trainingen om je kennis op peil te houden.
Er wordt een voltijds contract van onbepaalde duur aangeboden met een aantrekkelijk salarispakket inclusief extralegale voordelen.

 

INTERESSE?

Stuur je CV naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel voor meer informatie naar 0496/56.89.54.

Sollicitatiegesprekken voor deze vacature gaan door in Gent of Sint-Niklaas.

Je mag rekenen op een discrete behandeling van je kandidatuur.