FILIAALLEIDER (Regio Waasland) Featured

BEDRIJF

Onze klant is een KMO actief in de bouwsector.  In een persoonlijk gesprek ontvang je meer info over de naam van onze klant en hun precieze activiteiten.

In het kader van hun verdere groei zijn zij op zoek naar een filiaalleider voor hun vestiging in het Waasland.

 

FUNCTIE

Als Filiaalleider sta je in voor het onthaal en de bediening van de professionele klanten die het filiaal bezoeken. Je helpt hen verder volgens hun noden en vragen en geeft hen de juiste technische informatie omtrent de producten. Je slaagt erin om een goede klantenbinding te realiseren waardoor het filiaal meer en meer bezocht wordt. Gedurende 1 à 2 dagen per week prospecteer je actief in de regio bij nieuwe klanten, om het filiaal meer bekendheid te geven en om het verder uit te bouwen. Je houdt het filiaal ordelijk en netjes en zorgt voor een goede bevoorrading.

 

PROFIEL

Voor deze functie zoeken we een sociaal en klantgericht iemand die het vertrouwen weet te vinden van de klanten. Een praatje slaan met klanten ligt jou goed. Daardoor komen klanten graag terug naar jouw filiaal. Je houdt van orde op je werkplek en zorgt voor een frisse uitstraling van het filiaal. Je beschikt over commerciële vaardigheden en je deinst er niet voor terug proactief contact te leggen met nieuwe klanten.

 

AANBOD

Een dynamische en sterk groeiende KMO met een aangename en professionele werksfeer.  
Een breed takenpakket waarbij er ruimte is om initiatief te nemen.  
Een afwisselende functie met variatie tussen binnendienst en buitendienst.
Een vast contract van onbepaalde duur met een aantrekkelijk salarispakket incl. bedrijfswagen.

 

INTERESSE?

Stuur je CV naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel voor meer info naar 0496/56.89.54

Je mag rekenen op een spoedige en discrete behandeling van je kandidatuur.

De sollicitatiegesprekken gaan door in Gent of Sint-Niklaas.