SR. ACCOUNTANT (Antwerpen) - Ingevuld!

BEDRIJF

Onze klant is een bouwbedrijf uit Antwerpen, goed te bereiken via het openbaar vervoer. In een persoonlijk gesprek krijg je een volledige beschrijving van de organisatie.  Momenteel zijn zij op zoek naar een Sr. Accountant, ter vervanging van iemand die met pensioen gaat. 

 

FUNCTIE

Als Sr. Accountant ben je bevoegd voor de boekhoudkundige processen van de 4 entiteiten van het bedrijf.  Je maakt de maand -en jaarafsluiting op, en je bent verantwoordelijk voor het nazien van de facturen en de boekingen. Je bereidt de betalingen voor en voert ze uit, maakt de BTW aangiften op en handelt ze af. Je bereidt de rapportering voor en maakt de jaarrekening op. Tot slot ben je bevoegd voor de personeels -en loonadministratie van ca. 45 werknemers (hoofdzakelijk bedienden, een beperkt aantal arbeiders). Je wordt in je rol ondersteund door een Jr. Accountant, die onder jouw bevoegdheid komt.

 

PROFIEL

Bij voorkeur beschik je over een bachelor -of masterdiploma in een relevante richting.  Je hebt minstens 5 jaar ervaring als verantwoordelijke van de boekhouding van een bedrijf of als Accountant bij een boekhoudkantoor.  Kennis van de bouwsector is een pluspunt. Je bent analytisch en administratief zeer sterk en hands-on.  Anderen kennen jou als betrouwbaar, integer en correct.  Als people manager stimuleer je de groei van de persoon die aan je rapporteert.

 

AANBOD

Een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen.
Een dynamische en constructieve werksfeer, regelmatige werkuren.
Een bedrijf dat vlakbij het treinstation gelegen is en dus goed bereikbaar is met het openbaar vervoer.

 

INTERESSE?

Stuur uw CV naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel voor meer info naar 0496/56.89.54

Je mag rekenen op een spoedige en discrete behandeling van je kandidatuur.