SENIOR PROJECTINGENIEUR Verspaning - Hoog Volume (Regio Limburg) Featured

BEDRIJF

Onze klant is een producent van toebehoren voor de automotive industrie. Er heerst een multiculturele, informele en mensgerichte cultuur. Een uitgesproken troef van het bedrijf is ontegensprekelijk de schat aan technische know how.

Ter uitbreiding van het team gaan we op zoek naar een Senior Projectingenieur:

FUNCTIE

In deze veelzijdige functie sta je in voor de uitwerking, opvolging en implementatie van het productieproces van de toegewezen nationale en internationale projecten. 

Je draagt de verantwoordelijkheid voor de accurate specificaties van diverse machines en apparatuur binnen het productieproces.

Je waakt over de kwaliteit, de kosten, efficiëntie, klantentevredenheid alsook de planning en initieert verbeterprocessen waar nodig.

Je werkt nauw samen met je collega ingenieurs die elk beschikken over een specialisatie binnen verspaning maar ook met andere afdelingen als 'Quality' en 'R&D' sta je dagelijks in contact.

Verder ondersteun je de productieoperaties door de opmaak van werkinstructies, opleidingen e.d.

PROFIEL

Je genoot een hogere technische opleiding (min. bachelor Elektromechanica) en beschikt over een ruime kennis van verspaningstechnieken in een hoog volume omgeving. Je hebt ervaring met de opvolging van mechanische projecten en procesbeheer.

CNC en het Office pakket zijn voor jou gekende werktools.

Naast je maturiteit en gebetenheid voor techniek, zijn je communicatievaardigheden, gedrevenheid en organisatietalent typerend voor je persoonlijkheid.
Je waardeert de samenwerking met collega's, weet ze te motiveren voor je projecten en vertoeft graag op de vloer waar je vinger aan de pols houdt.

Je bent tenslotte bereid om max. 12 weken per jaar naar het buitenland te reizen ter opvolging van je projecten. Hiervoor is het nodig je vlot te kunnen uitdrukken in het Engels.

AANBOD

Er wordt u een vast contract van onbepaalde duur met een aantrekkelijk salarispakket aangeboden. Daarnaast mag je rekenen op 12 ADV dagen bovenop je wettelijke vakantiedagen. 
 

INTERESSE?

Stuur je CV naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel voor meer info naar 0483/637 970.

Je mag rekenen op een spoedige en discrete behandeling van je kandidatuur.