PROJECTCOORDINATOR (Regio Noorderkempen) - Ingevuld!

BEDRIJF

Onze klant is een ambitieuze KMO uit de Noorderkempen. De firma is actief in de ontwikkeling en de productie van waterreinigingssystemen.

FUNCTIE

Als projectcoördinator ben je verantwoordelijk voor de opvolging van verschillende werven, en dit binnen de vooropgestelde budgetten en tijdsindeling.  Je waakt mee over de voorbereidingen van het project en je analyseert bestekken en plannen. Je zorgt voor een efficiënte inplanning van personeel en materiaal, ziet toe op het aankoopbeleid en op de keuze van onderaannemers waar nodig.

Je staat in voor de aansturing van de werfleiders en communiceert zowel met interne als externe partijen teneinde een goede voortgang van de werven te garanderen.

De werkplek situeert zich voornamelijk op kantoor, ca. 20% van je tijd spendeer je aan werfcontroles.

PROFIEL

Je beschikt over een hogere bouwkundige opleiding (bachelor bouw, industrieel of burgerlijk ingenieur) met minimaal 5 jaar ervaring in de betonsector, ruw-of wegenbouw of een andere aanverwante sector. Je bent een teamplayer met leidinggevende ervaring. Je weet de rust te bewaren in tijden van drukte en werkt gestructureerd en planmatig. Je denkt klantgericht en communiceert duidelijk en veelvuldig. Tenslotte ben je administratief sterk.

AANBOD

Deze functie biedt je afwisseling, verantwoordelijkheid en uitdaging. 
Je mag rekenen op een interessant salarispakket met inbegrip van een bedrijfswagen, gsm, laptop, maaltijdcheques en hospitalisatieverzekering.

 

INTERESSE?

Stuur je CV naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel voor meer info naar 0483/637 970.

Je mag rekenen op een spoedige en discrete behandeling van je kandidatuur.