FILIAALLEIDER (Regio Noorderkempen) - Ingevuld!

BEDRIJF

Onze klant is een Kempense KMO actief in de bouwsector.  In een persoonlijk gesprek ontvang je meer info over de naam van onze klant en hun precieze activiteiten.

In het kader van hun verdere groei zijn zij op zoek naar een filiaalleider voor hun nieuwe vestiging in de Noorderkempen (regio Brecht).

 

FUNCTIE

Als Filiaalleider sta je in voor het onthaal en de bediening van de klanten die het filiaal bezoeken. Je helpt hen verder volgens hun noden en vragen en geeft hen de juiste technische informatie omtrent de producten. Je slaagt erin om een goede klantenbinding te realiseren waardoor het filiaal meer en meer bezocht wordt. Je bedenkt marketingacties en campagnes om het filiaal op de kaart te zetten in de Noorderkempen. Je houdt het filiaal ordelijk en netjes en zorgt voor een goede bevoorrading.

 

PROFIEL

Voor deze functie zoeken we een sociaal en klantgericht iemand die het vertrouwen weet te vinden van de klanten. Een praatje slaan met klanten ligt jou goed. Daardoor komen klanten graag terug naar jouw filiaal. Je houdt van orde op je werkplek en zorgt voor een frisse uitstraling van het filiaal. Je bent een handig iemand die graag de hands-on werken leert kennen in een opleidingsperiode om nadien de klanten op een betere manier te kunnen verder helpen.

 

AANBOD

Een dynamische en sterk groeiende KMO met een aangename en professionele werksfeer.  
Een breed takenpakket waarbij er ruimte is om initiatief te nemen. 
Een vast contract van onbepaalde duur met een aantrekkelijk salarispakket.

 

INTERESSE?

Stuur je CV naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel voor meer info naar 0496/56.89.54

Je mag rekenen op een spoedige en discrete behandeling van je kandidatuur.